Over Ons

Wie zijn wij

Sinds 2011 slaat Betrokken Ondernemers Platform de brug tussen bedrijf en samenleving. Dit doen we door matches te maken tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven en hen samen te laten werken in concrete en zinvolle projecten of programma’s. Met meerwaarde voor alle partijen.

Wij zijn hét netwerk voor maatschappelijk betrokken bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties. De regionale stichting ondersteunt gemeenten, bedrijven en vrijwilligerscentrales met het opzetten en verder versterken van een lokaal MBO netwerk.

Wat doen wij

Wij zijn hét netwerk en de specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Haaglanden. Ons doel is het inspireren en faciliteren van het Haagse bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar Betrokken Ondernemerschap.

Een maatschappelijke teambuildingsactiviteit? Of op een andere manier een steentje bijdragen aan de samenleving?

Wij faciliteren en adviseren u graag, we helpen u met het maken van concrete matches én we meten de opbrengst. We zetten uw wensen en ideeën om in praktische en verfrissende resultaten. Dit levert inspirerende verbindingen op tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Heeft u een vraag, neemt u contact via social media.

Adres

Guntersteinweg 377,Den Haag

070 – 308 55 31

info@stichting-bop.nl

Ma - Vr: 9:30 - 16:00

Handige Links

BOP Feesten

Designed & Developed with By Ferry Amir