Trenducation

Talent Truck

Talent Truck De TalentTruck laat mensen hun talenten ontdekken en vanuit hier persoonlijke groei en ondernemerschap realiseren. Dit is belangrijk om mensen gelukkig te laten zijn en in hun kracht te zetten. Zo krijg je een sterke economie en samenleving. Waarom nu? Omdat er steeds minder banen zijn, er steeds hogere eisen worden gesteld aan mensen en vaak verschillende taken en werkzaamheden leiden tot inkomen en een bijdrage aan de maatschappij. Werken vanuit je kracht Werken vanuit je kracht met een ondernemende mindset maakt dat je kansen ziet, je zelfvertrouwen vergroot, je mogelijkheden creëert en je (duurzame) samenwerkingen aangaat. Dit draagt bij aan je eigen geluk en een krachtige samenleving. Voor wie? De Talent Truck is op vele plekken inzetbaar. Op pleinen, in straten, op festivals, bij bedrijven en op scholen bieden wij inzicht in je talenten. Zo bereiken we heel gericht bepaalde doelgroepen of juist de toevallige voorbijganger. De talententest vormt steeds de basis, de werkvormen, vormgeving en eventuele coaching kan worden afgestemd op de doelgroep. Zo kunnen we op maat een unieke beleving creëren. Dit van een unieke vrijblijvende toevoeging aan festivals en beurzen, korte talent-momenten tijdens borrels of lunches tot meerdaagse trajecten mbt talentontwikkeling.

Stimuleren van talenten

Omdat het stimuleren van talenten en ondernemerschap nog steeds niet vanzelfsprekend is. Het werken vanuit je talenten, passie en gedrevenheid draagt bij aan je zelfvertrouwen, geluk, de samenleving en een betere wereld. Daarom is het belangrijk dat we stil staan bij mensen, aandacht hebben voor hun talenten en vertrouwen vergroten in het gebruik ervan. Hierin ondernemerschap tonen, in actie komen, is de motor om gelukkig te zijn en een belangrijke bijdrage te leveren. Het doel is om dit te realiseren voor zo veel mogelijk mensen. De TalentTruck realiseert deze ontmoeting en biedt op pleinen, in straten, op festivals, bij bedrijven, op beurzen en in scholen de mogelijkheid om te leren van je talenten.

Test & Methodiek

Onze jaren lange ervaringen met talentgericht werken en leren maakt dat we vele effectieve werkvormen eigen hebben gemaakt en ook zelf  hebben ontwikkeld. Daarnaast werken we vanuit verschillende psychologische modellen aan het begrip talent. Dit krijgt vorm in een unieke test die bijna online gaat. De test geeft de mogelijkheid je talenten snel in kaart te brengen en deze resultaten te gebruiken in uitdagende en activerende werkvormen passend bij het doel.

Talent Truck

De Talent Truck is in basis een zelfsturend uniek instrument. De test vormt de basis waarna je door de uitdagende vragen en opdrachten op de Truck met jezelf geconfronteerd wordt. Geconfronteerd op zo'n manier dat je je inzicht vergroot, in actie komt en een gevoel van tevredenheid krijgt. Natuurlijk is er altijd een talent coach die met prikkelende vragen en nieuwe inzichten wil bijdragen aan jouw geluk en zelfvertrouwen. We hebben een kleine oldtimer 'truck/auto/busje' nodig die de blikvanger is van het concept. In, om en naast de oldtimer realiseren we een unieke beleving, een talent moment. Een oldtimer vanuit het idee van duurzaamheid (behouden wat er al is, belastingvrij), blikvanger (authentiek, prikkelend), kosten effectief. Ik denk aan een Citroen AK. - Citroen AK, motorisch in goede staat, APK; - materiaal voor het realiseren van de methodiek op het plaatwerk; - parasol en bankjes; - computer met printer en internet aansluiting;   - Een ervaring aan werkvormen en ideeen om verschillende doelgroepen te inspireren en te prikkelen is opgebouwd in de laatste jaren; - Groot netwerk aan mensen die kunnen bijdragen aan het ontdekken van talent en het werken vanuit je kracht; - Per eind 2015 online met een talenten tool waarmee je talenten in kaart kan brengen in korte tijd; - Eerste helft van 2016 realiseren van de TalentTruck; -  Realiseren van talent momenten met de Talent Truck op festivals, beurzen, pleinen, bij bedrijven en op scholen; - Eind 2016 verder ontwikkelen en uitbreiden met workshops en cursus aanbod.

Heeft u een vraag, neemt u contact via social media.

Adres

Guntersteinweg 377,Den Haag

070 – 308 55 31

info@stichting-bop.nl

Ma - Vr: 9:30 - 16:00

Handige Links

BOP Feesten

Designed & Developed with By Ferry Amir